HajBaj Teszt

Kevés az időd, de szeretnéd tudni mi baja a hajadnak, akkor
Töltsd ki a HajBaj Tesztet! Hullik a hajad?

Hajgyógyász kereső!

Hajgyógyászra van szükséged?

Hajgyógyászra van szükséged?

Hajproblémád van?

Bemutatom a HajBaj.hu weboldalt, mint hajproblémával foglalkozó oldalt! Itt megtalálsz minden információt, amire szükséged lehet.

Sőt, HAJGYÓGYÁSZ KERESŐ résszel is rendelkezik.

Segíteni szeretnél az embereknek, akkor csatlakozz partnerként!

Ezen a lapon még szó esik az Egészséges Táplálkozásról is. Szervezetünk elsavasodásáról, lerakódott méreganyagokról, és annak megszüntetésének a lehetőségekről.

Érdemes átnézned hozzám!

Felíratkozás

Személyre szóló tanácsadás

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Adataidat bizalmasan kezelem.

Egészséged fontos számodra?

2009.03.27. 10:05 :: Szabóné Nemes Ágnes

Te mennyi időt és energiát tudsz és akarsz az egészségedre, illetve a fogyásodra szánni?

A mai rohanó világban nagyon kevés időnk és energiánk van arra, hogy saját magunkkal foglalkozzunk.

Ráadásul, ha szép, karcsú és egészséges akarsz lenni, akkor folyton csak a tiltást és az utasításokat hallod: pl. ne egyél ezt, ne egyél azt, tornázz, válts életmódot, gondolkozz pozitívan, stb…

Tőlem nem fogod ezeket hallani, mert nem lehet mindenkinek ugyanazt ajánlani, hiszen az embereknek teljesen más az életritmusa, és más a célja is.

Nem mindenkinek fér bele egy 180 fokos fordulat az életébe.


Főleg ha otthon van a család, akiket el kell látnod finom, megszokott ételekkel.  Ilyenkor nagyon nehéz megállni, hogy ne együtt étkezzetek, hanem Te magadnak kotyvassz valami gusztustalan dolgot, amit meg kell enned az egészséges étkezés miatt.

Ha gyors és egyszerű tippeket szeretnél, hogy még ma hogyan idulj el az egészség és a fogyás útján, akkor keress meg és beszéljük át, hogy mi az, amire Neked szükséged van!

Elmondom, hogy Nekem mi vált be a természet patikájából: zöldlötty+kiegészítők+kevés mozgás+olyan ételek fogyasztása, amivel én jól éreztem magam: nem főzöcskézek állandóan, nem vetem meg a finom falatokat, csak keresem és eszem a finom, de káros anyagoktól mentes táplálékot és édességet.

Hiszem azt, hogy nem kell minden jót megvonnod magadtól ahhoz, hogy elérd a megfelelő eredményt.

Viszont az élelmiszerek tele vannak szennyel, tartósítószerekkel, festékanyagokkal, rákkeltő anyagokkal…

Mi az, amit tudsz tenni?

Igyál zöldlöttyöt, mert az valódi tápanyaggal látja el a szervezetedet! Ezzel már jelentős lépést tettél az egészség útján.

Egyél nyugodtan egy kis husit, de a tartósítószerbe áztatott felvágott helyett jobban jársz egy párolt hússal, vagy hallal, zöldkörettel. Nagyon jó receptjeim vannak! ;-)

Egyél édességet is akár minden nap, de a hagyományos, finomított cukrokkal teli süti, csoki, vagy aszpartammal édesített édességek helyett egyél inkább egészséges csokit! Van ilyen!

Ez egy nagyon finom, teljesen természetes alapanyagokból és egy különleges technológiával gyártott csoki! Nincs benne hozzáadott cukor, sem semmilyen káros anyag, édesítőszer, és mégis nagyon finom! Tele van vitaminokkal, energizál + Praktikus, mert egy kis válltáskában elfér és mindig kéznél van, így nem kötsz ki cukrászdákban és a Fornettisnél. :-)

Nehéz elhinni, hogy most már nassolhatsz büntetlenül? Próbáld ki ezt a csokit, nekem bevált!

Ha van időd és kedved készíts saját magad  lúgosító édességeket!

Pár gondolatban leírom, hogy mi is ennek a zöldlöttynek a háttere:

Tudományos bizonyítékok alapján egyre világosabban látszik, hogy a szervezetünk kémiai egyensúlya, ezen belül is elsősorban a sav-bázis (sav-lúg) egyensúly meghatározó szerepet játszik abban, hogy egy emberi test egészséges, vagy beteg.
Dr. Young (amerikai mikrobiológus) 25 éves kutatómunkásságának eredménye igazolja, hogy valójában minden betegség és rossz közérzet mögött egy olyan ok húzódik meg, amit a test túlsavasodásának hívunk.

Mi történik egy savas közegben?

Savas közegben a sejtek meggyengülnek, a funkciókat nem tudják ellátni, ezáltal szerveink egészséges működése jelentősen csökken. Gondoljunk csak bele, hogy a szerveink egészséges működéséhez mennyi mindenre van szükség! A testünk olyan, mint egy nagyüzemi termelésű gyár, ahol minden aprócska sejtnek megvan a maga feladata. Ha az egyik szövet vagy sejt nem jól végzi a munkáját, mert már legyengült, akkor egy másik egészséges sejtnek kell átvenni az ő feladatát is, amitől túlterhelődik. Ha azonban már túl sok sejtünk van betegállományban, akkor az a néhány, amelyek még dolgoznak, már nem tudnak sokáig egészségesek maradni. Arról nem is beszélve, hogy a testünk egészséges működéséhez egymásra épülő feladatokat kell ellátni a dolgozóknak. Előfordul, hogy ha egy sejt már nem egészséges, akkor kiesik a munkából, és nem tudja eljuttatni az információt a következő sejthez, hogy neki mit kellene tenni ahhoz, hogy az a bizonyos szerv egyáltalán működni tudjon.

Tehát, ha túl savas közeget teremtünk a szöveteink, sejtjeink számára, akkor az általuk végzett feladatok ellátatlanok maradnak, súlyos veszélybe sodorva ezzel a testi egészséget: betegek és fáradtak leszünk.
A savas közeg nem csak a szerveinkre van hatással,hanem az izomzatunkra is (gyengülés, sorvadás), a bőrünk tónusára (korai öregedés), az idegrendszerünkre (depresszió), és az agysejtekre is (ködös gondolkodás).

A savas közeg (fáradt, beteg sejtek) következményei:

    * Alacsony energiaszint
    * Betegségek
    * Fáradtság
    * Túlsúly
    * Candida
    * Emésztési problémák
    * Allergiák
    * Ködös gondolkodás, depresszió
    * Fájdalmak és nyilallások

Mi a túlsúly?

A túlsúlyra gyakran úgy tekintünk, mint esztétikai problémára, de valójában itt az egészségünkről van szó!
A túlsúly nem más, mint a test normális reakciója a túlsavasodásra.

A túlsúly nem zsír-probléma, hanem egy sav-probléma. A test azért termel zsírsejteket, hogy megvédje a létfontosságú szerveket a savak maró hatásától. Ez tehát a test védekező mechanizmusa. A zsírsejtek megkötik a savakat, ezáltal a test távol tudja tartani a savakat a szervektől. Ha így tekintjük ezt a dolgot, akkor a zsír, amit magunkon cipelünk, képes megmenteni az életünket!

Azonban, ha egyre csak savas ételekkel és italokkal látjuk el a testünket, akkor az védekezésként egyre nagyobbra duzzasztja a zsírsejtjeinket, komoly egészségügyi problémákat teremtve ezzel.

Köztudott, hogy a túlsúly következménye lehet rengeteg betegség, például magas vérnyomás, cukorbetegség, stb.
Akkor hogy is van ez? A zsírunk megmenti az életünket, mégis veszélybe sodorja az egészségünket?
Ez az egész egy láncfolyamat. A test mindenáron megpróbálja megvédeni a szerveket a sav roncsoló hatásaitól, ezért zsírsejteket termel, melyekben elraktározza a savakat. Viszont ha már túl sok a sav, akkor túl sok lesz a zsír is, ami egészségromláshoz vezet.

A megoldás
Lúgos környezetben a test nem kényszerül arra, hogy védekező mechanizmusként sok zsírt építsen.
Lúgosítanunk kell a testünk szöveteit bázikus (lúgos) vízzel és zöld táplálékokkal.
Lúgos környezetben a test eléri az ideális súlyát.

Hogyan tudsz lúgosítani?

Kétkomponensű termékcsaláddal: A SuperGreens koncentrátumot és a pH cseppeket össze kell keverni vízben és meg kell inni.
A SuperGreens por és kapszulák

Könnyen emészthető szerves összetevői lúgosítják, energizálják és táplálják az Ön sejtjeit, miközben egyensúlyba hozzák testének pH-szintjét.

    * 49 különböző bio-termesztett zöldség, zöld fű, levél és csíráztatott gabona egyedülálló keveréke.
    * Ezek a növények több, mint 125 szerves, természetes vitamint, ásványi anyagot, aminosavat és flavonoidot tartalmaznak.
    * Különlegesen energizál: az InnerLight szabadalmazott bioenergetikai technikával elektrosztatikusan feltölti a port - érezni fogja a különbséget!
    * Szuper koncentrátum – 20:1. Négyszer erősebb, mint általában a zöld porok.
    * Kolloidális méretű részecskék, melyek a vízzel kolloidot képeznek - ez lehetővé teszi a maximális felszívódást.

A SuperGreens összetevői:

zöld kamutfű, árpafű, citromfű, kukoricafű, búzafű, áfonyalevél, lucernalevél (alfalfa), pitypanglevél, feketedió-levél, szederlevél, lapulevél, málnalevél, boldolevél, goldenseal levél, papayalevél, eperlevél, rozmaringlevél, szójalecitin, fehérfűz-kéreg, szilfakéreg, fehérmályvagyökér, pau d’arco gyökér, kukoricahaj, béta-karotin, csipkebogyó (rose canina), echinacea, tarackbúza, legyezőfű, zabfű, szójacsíra, kelkáposztalevél, spenótlevél, okra gyümölcs, fejes káposzta, zellergumó, petrezselyemlevél, brokkoli, kurkumagyökér, paradicsom, vízitorma, lucernadzsúsz, borsmentalevél, fodormenta levél, wintergreen levél, zsályalevél, kakukkfűlevél, ásványkeverék, aloeveralevél-koncentrátum.

Prime pH oxigén-katalizátor cseppek

Segít abban, hogy a vére könnyebben vegye fel az oxigént a vízből, és erősíti a SuperGreens por savakat semlegesítő hatását.

    * Erőteljes oxigén-katalizátor – segíti a sejtek optimális működését.
    * Nátrium-klorit (nem klorid!)egyedülálló, szabadalmazott formája, mely lúgosító hatása mellett antibakteriális és gombaölő hatású, továbbá szabad oxigént juttat a véráramba.

A Prime pH-val kezelt víz kémhatása 9 körül van a pH-skálán.

Ez fontos, mivel az a szándékunk, hogy lúgosítsuk a testünket, és megszüntessük a túlzottan savas állapotokat, amelyek a legtöbb embernél előfordulnak az egészségtelen étkezési szokások következtében.

Elég-e, ha ezt a zöldlöttyöt fogyasztod?

Sokaknak önmagában a zöldlötty is nagyon sokat segített, energizáltabb lett és fogyott is tőle.

Másoknak meg szükséges volt a mozgás, az étrend, sőt életmódváltás is.

Minden emberi test más és más, ezért nagyon fontos a személyre szabott tanácsadás.

Mindig csak saját magaddal hasonlítsd össze saját magadat, ne másokkal!

Te egy külön egyéniség vagy, de a testi adottságok, a genetikád is egyedi.

Nem tudom megígérni, hogy egy hónap alatt lefogysz 10 kg-ot.

Lehet, hogy igen, lehet, hogy csak fél év alatt megy le rólad ez a mennyiség.

Ez attól is függ, hogy mit vagy képes ennek érdekében megtenni!

Egy dolgot ne felejts el: ha lúgos környezetet teremtesz a tested számára, akkor egészségesen és tartósan nyered el az optimális súlyodat.

Tudtad, hogy a stresszel is savasítod magad?

A stressz a savasodási folyamatban viszi a pálmát, kb. 60 %-ot!

Hallottál már arról a mondásról, hogy „Amit az elméd képes kigondolni, azt meg is tudja valósítani!”?

Igen, ez így van: tudod kreálni magadnak a dolgokat. A jót is, de sajnos a rosszat is!

A negatív gondolatoknak borzasztó nagy a visszahúzó és romboló ereje.

A folyamatos stressznek is.

Na de ki az, aki néha nem búskomor, vagy nem stresszel a mai világban?

Igen, könnyű mondani, hogy ne stresszeld magad és gondolkozz pozitívan…ezzel könnyen dobálóznak a jóakarók, de azt nem mondják el, hogyan csináld…

Ha szeretnéd, elmondom majd Neked, hogy mi az, ami bevált Nálam.

 

Forrás: egeszseges.net

Szólj hozzá!

Címkék: terápia stressz egészség fogyókúra egészséges életmód életenergia személyi edző hajproblémák hajritkulás

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr321032840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása