HajBaj Teszt

Kevés az időd, de szeretnéd tudni mi baja a hajadnak, akkor
Töltsd ki a HajBaj Tesztet! Hullik a hajad?

Hajgyógyász kereső!

Hajgyógyászra van szükséged?

Hajgyógyászra van szükséged?

Hajproblémád van?

Bemutatom a HajBaj.hu weboldalt, mint hajproblémával foglalkozó oldalt! Itt megtalálsz minden információt, amire szükséged lehet.

Sőt, HAJGYÓGYÁSZ KERESŐ résszel is rendelkezik.

Segíteni szeretnél az embereknek, akkor csatlakozz partnerként!

Ezen a lapon még szó esik az Egészséges Táplálkozásról is. Szervezetünk elsavasodásáról, lerakódott méreganyagokról, és annak megszüntetésének a lehetőségekről.

Érdemes átnézned hozzám!

Felíratkozás

Személyre szóló tanácsadás

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Adataidat bizalmasan kezelem.

Valentin nap

2009.02.13. 16:49 :: Szabóné Nemes Ágnes

Valentin nap,

Egészséges élet titka

Február 14-én,  Valentin nap szinte mindenki pánikba esik – vagy azért, mert nincs kivel tölteni az estét, vagy azért, mert van.  Higgadjunk le, igyunk meg egy kávét, és olvassuk el az alábbiakban, hogy miképp lehet túlélni ezt a napot. Ha jelenleg nincsen társunk, de még kedvesünk sem – ünnepeljük ezt meg. Koncentráljunk az egyedüllét előnyeire, és legyünk egoisták – fizessünk be egy wellness terápiára, lepjük meg önmagunkat egy különleges ajándékkal. Semmi esetre ne menjünk étterembe, moziba, vagy egyéb népszerű, hangulatos ill. romantikus helyekre… csupán szerelmeseket „látunk” mindenfele!..

Inkább menjünk haza, vegyünk egy forró fürdőt, süssünk magunknak egy gyors Valentin süteményt, bontsunk fel egy üveg pezsgőt, majd nassolás közben nézzük meg a kedvenc filmünket (krimi, vígjáték, stb.). Ha ez mégsem működik, és eluralkodik rajtunk a szentimentalitás, gondoljunk arra, hogy ez a Valentin nap egy erőltetett kedvesség -  az igazi szeretet és figyelmesség az, ami spontán jön, és  nem csupán évente egyszer! Na meg ha cinikusan nézzük a dolgot, akkor a Valentin nap nem más, mint egy duplaáron megvásárolt avagy kiárusított szeretet!

Bár a társtalan nők (és sok esetben férfiak) sokszor bánatosan és irigykedve néznek kapcsolatban élő ismerőseikre  -  a Valentin nap sokkal több stresszt okoz házastársak és kapcsolatban állók számára. Éppen azért, mert sokszor úgy érezzük, erőltetni kell a kedvességet, még akkor is, ha aznap ballábbal keltünk fel. Továbbá azon kell aggódnunk, hogy mivel lepjük meg kedvesünket, ugyan giccses-e vagy nyálas az, amit vettünk vagy terveztünk,  ugyan mit főzzünk-süssünk vagy melyik étterembe foglaljunk helyet – mennyibe fog mindez kerülni???

Tuti tippek

    * Ne várjunk el semmit párunktól, kedvesünktől – így a legapróbb ajándéknak is nagyon örülünk majd. Ha nincs elvárás – nincs csalódás, így ha valami olyat kapunk, ami nem tetszik, nem lesz sértődés.
    * Ne erőltessük, és ne is vigyük túlzásba a meglepetéseket, az ajándékokat, a romantikát. Csak természetesen, a normális keretek között és feltéve, hogy ez mindkét félnek kölcsönösen igénye és örömére szolgál.
    * Egy személyre szóló ajándék, egy különleges vacsora, valentinos dekorációval prezentálva sokkal hatásosabb, mint egy drága ajándék vagy egy drága étterem. Ehhez nem kell sok pénz, de még sok idő sem – gyors Valentin napi receptjeink segítségével nagyon könnyen tudunk egy remek vacsorát varázsolni az asztalra (még a férfiak is!). A valentin napi tálalás és a valentin napi menü cikkek további tippeket adnak ehhez.
    * Nem muszáj a mai nap fodrászhoz, kozmetikushoz menni – ha be is jelentkeztünk egy szépségszalonba, csakis önmagunkért tegyük, ne másokért. Na, meg ne feledjük, egy-két pohár pezsgő után ugyan mindegy, hogy milyen smink van rajtunk…
    * Használjuk kedvenc parfümünket – de ne vigyük túlzásba. A legtöbb férfi a természetes illatokat kedveli.
    * Ha valami nézeteltérés akad, tegyünk fel közösen kedvelt zenét, nézzünk meg egy filmet, vagy nézzünk meg közös fényképeket!
    * Még több tipp található a Valentin napi ötletek bejegyzésünkben.

A valentin nap csupán egy nap az évben. Persze, legyünk kedvesek, figyelmesek, türelmesek, romantikusak a társunkkal szemben – de az év többi napján is!

 

Forrás: rtutitippek.hu

Szólj hozzá!

Címkék: valentin nap egészséges életmód

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr26958696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása