HajBaj Teszt

Kevés az időd, de szeretnéd tudni mi baja a hajadnak, akkor
Töltsd ki a HajBaj Tesztet! Hullik a hajad?

Hajgyógyász kereső!

Hajgyógyászra van szükséged?

Hajgyógyászra van szükséged?

Hajproblémád van?

Bemutatom a HajBaj.hu weboldalt, mint hajproblémával foglalkozó oldalt! Itt megtalálsz minden információt, amire szükséged lehet.

Sőt, HAJGYÓGYÁSZ KERESŐ résszel is rendelkezik.

Segíteni szeretnél az embereknek, akkor csatlakozz partnerként!

Ezen a lapon még szó esik az Egészséges Táplálkozásról is. Szervezetünk elsavasodásáról, lerakódott méreganyagokról, és annak megszüntetésének a lehetőségekről.

Érdemes átnézned hozzám!

Felíratkozás

Személyre szóló tanácsadás

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Adataidat bizalmasan kezelem.

Fenékformálás munkában és otthon

2009.02.09. 20:29 :: Szabóné Nemes Ágnes

 Egészséges életmódMutasson bárki is egy férfit, akit nem varázsol el egy gyönyörű, formás női popsi látványa! Ez a tény az evolúciós fejlődést megfigyelve nem is csoda: a még négy lábon járó ősök épp szemmagasságban riszálták hátsójukat.
Az 'ősök' szempontjából a formás, izmos hátsó nem csak esztétikai értékkel bírt, de ebben látták a párzókedvet és az egészséges, erős utód lehetőségét. Később - már a két lábon való közlekedéssel - a mellek is jobban előtérbe kerültek, mint női vonzóerő, ám a formás popsi vonzereje ekkor sem veszített semmit jelentőségéből - a nők 'csodafegyvere' maradt, amellyel szemben a férfiak kiszolgáltatottá és védtelenné váltak. Még a nem 'tökéletes' popsi is vonzza a férfiszemet, hiszen a férfiak még a kicsit nagyobb, kicsit puhább vagy éppen a kicsit kisebb feneket is szexinek találják. Ha azonban mégis kicsit formásabbá tennénk a popsinkat, most olvashatsz néhány 'trükköt' popsiformáláshoz:

Gyorsabban a boltba

Kényelmes sétálgatás helyett menjünk egy kicsit gyorsabban és aktívabban. Mindennap megyünk valahová, így ez a fajta 'edzés' is mindennapos lesz.

Feszíts be!

Akár az irodában, akár otthon végezhető gyakorlat: üljünk egyenesen, feszítsük össze a popsit, tartsuk így pár másodpercig, majd lazítsuk el. Ismételjük meg 5-10-szer minden alkalommal.

Popsi-tökéletesítés

Reggeli indulás előtt tökéletes gyakorlat. Feküdjünk hasra, emeljük meg a bal kezünket és a jobb lábunkat úgy, hogy közben a hasizmunk laza marad. Tartsuk meg egy pár másodpercig, majd engedjük le. Ugyanezt végezzük el a másik oldalra is. Ismételjük mindkét oldalon 6-8-szor.

Fel és le

Beakasztott lábakkal végezzük a gyakorlatot. Kezek a fej fölött, popsi ellazítva. Emeljük meg a felsőtestünket, maradjunk így néhány másodpercig. Ismételjük meg tízszer anélkül, hogy felsőtestünk érintené a talajt.

Erősítés

A legkönnyebb és a leghatásosabb fenékgyakorlat a guggolás. A gyakorlatot színesíthetjük, ha a nyitott ajtóba állunk, mindkét oldalon megtámaszkodunk a kezünkkel, majd a fenekünket hátranyomjuk, mintha egy székre készülnénk leülni úgy, hogy a felsőtestünk amennyire csak lehet egyenes maradjon. Ha sikerül a gyakorlat közben a popsit minél hátrább nyomni, biztosak lehetünk benne, hogy néhány ilyen gyakorlat után fenekünk feszessé, izmossá válik.

Popó-lifting

Háton fekszünk, felhúzott lábakkal. A felsőtestet addig emeljük, míg egy vonalba nem kerül a hátunk a combunkkal és a térdünkkel. Háromszor tartsuk meg ezt a pózt olyan hosszan, amíg csak tudjuk anélkül, hogy a hátunkat letennénk. Hatásosabbá tehetjük a gyakorlatot, ha a fenékemelések közben lábainkat felváltva kinyújtjuk úgy, hogy a két térd egymás mellett maradjon. Ismételjük meg mindkét lábbal 10-szer.

Vízbenkocogás

A nyári időszakban ideális a vízparton lévőknek: álljunk mellmagasságú vízben és indulhat is a kocogás. A vízben nagyobb erőt kell kifejtenünk, ám az ízületeket kíméli.
   

 

Forrás: rss.style.hu

Szólj hozzá!

Címkék: egészség egészséges életmód életenergia személyi edző

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr45951521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása