HajBaj Teszt

Kevés az időd, de szeretnéd tudni mi baja a hajadnak, akkor
Töltsd ki a HajBaj Tesztet! Hullik a hajad?

Hajgyógyász kereső!

Hajgyógyászra van szükséged?

Hajgyógyászra van szükséged?

Hajproblémád van?

Bemutatom a HajBaj.hu weboldalt, mint hajproblémával foglalkozó oldalt! Itt megtalálsz minden információt, amire szükséged lehet.

Sőt, HAJGYÓGYÁSZ KERESŐ résszel is rendelkezik.

Segíteni szeretnél az embereknek, akkor csatlakozz partnerként!

Ezen a lapon még szó esik az Egészséges Táplálkozásról is. Szervezetünk elsavasodásáról, lerakódott méreganyagokról, és annak megszüntetésének a lehetőségekről.

Érdemes átnézned hozzám!

Felíratkozás

Személyre szóló tanácsadás

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Adataidat bizalmasan kezelem.

Íme a hajnövelés és dúsítás legjobb módszerei!

2009.02.05. 19:57 :: Szabóné Nemes Ágnes

Sok nő vágyik dús hajra, vagy éppen nőiesen hosszúra, rövid idő alatt. Ma már számos technikai lehetőség közül válaszhat kedvére, pénztárcája szerint. Íme a legjobbak!

Sok nő, akinek ritka, silány és tartás nélküli a haja, természetesen mindent megpróbál, hogy azt gyönyörűvé és dússá varázsolhassa. Többen vagyunk, akik különféle hajkészítményekre,  samponokra, balzsamokra és hajrögzítőkre havonta jelentős összegeket költünk. Ám aki megteheti, az egyszerre oldja meg a dúsítás és akár a gyors hajnövesztés problémáját.

Nem kell mást tenni, csak egy hajklinikára betérni, és ott számos lehetőség közül választhatunk:

Az egyik legegészségesebb és leghumánusabb módszer a hajbevarrás.

Ezzel a módszerrel a saját haj közé - láthatatlan öltésekkel - előre felfűzött, eredeti európai hajat varrnak, amely teljesen egészséges és még festetlen. A szakemberek ügyelnek arra, hogy mind szerkezetében, mind felépítésében azonos felépítésű haj kerüljön a saját haj közé.

Új hajat ezek után a sajáttal együtt kezelhetjük, moshatjuk, formázhatjuk, és ápolhatjuk.

Ajánlatos azonban egy kicsivel több balzsamot, hajvég ápolót használni, mivel ez a haj már nem táplálkozik a hajhagymákból. Azzal együtt, hogy a haj élettartamát is megnövelhetjük,
tapasztalatok szerint a saját haj is egészségesebb, és dúsabb lesz alatta, mivel a befont hajat letakarják, így az a káros anyagokkal, szennyeződésekkel nem, vagy alig érintkezik.
Vegyszereket nem használnak hozzá, minthogy bőrbarát anyagra dolgozzák fel ,és így allergén reakció nem lehetséges.

A hajat csak egyszer kell megvásárolnunk, utána már csak a bontásért illetve újra felhelyezésért kell fizetnünk. A haj visszavarrását kb. 2-3 havonta szükséges megismételn, a haj növésétől függően..

Akik azonban csak alkalmakként vágynak hosszú hajra, díszes hajkoronára, azok a csatos megoldást is választhatják. Ez is kizárólag európai hajból készült "pótló"haj, amelyet ugyanúgy, mint a paróka esetében, jó erősen csatokkal rögzíthetünk a saját hajhoz. A csatos hosszabbításnál a legjobb, ha rendelésre készíttetünk, mert ez pontos fejméret után készül, míg a kész termékeknél szabvány méretek vannak. Mivel minden embernek más a fejformája, nem biztos, hogy pontosan feküdni fog a fejünkre. (A parókáknál fennáll az veszélye, hogy az eltérések miatt, otthoni varrogatással kell igazítanunk.) Kezelése és ápolása megegyezik a varrott módszernél említette, itt azonban levehető a felrögzített haj.

Mikro csomózás módszerével is kaphatunk szép hosszú hajat. Ez szintén európai hajból készül, de az új haj nincs előre felfűzve. Tincsenként kerül a saját hajunk közé. Szintén megoldható úgy, hogy mások által ne legyen észrevehető. Kezelése, és a frizurakészítés megegyezik a hajbevarrásnál leírtakkal!

A hő illesztés, a mikro csomózáshoz hasonlóan szintén tincses megoldás. A saját hajat apró tincsekre szedjük, és tincsenként illesztjük hozzá a vendéghajat. Mindezt egy speciális - hőre kötő - ragasztóanyaggal rögzítjük. Ajánlott azon hölgyeknek, akiknek annyira rövid a hajuk, hogy egyik technikát sem lehet alkalmazni náluk. Ez a módszer ugyanis már 1-2 cm-es saját haj esetében is elvégezhető. A szakemberek ezt nem a leghumánusabb megoldásnak tartják, a hővel és vegyszerrel történő beavatkozás miatt.

Fejtetődúsítás, frufrusűrítés azokon a nőkön segít, akiknek a  feje tetején kevés a haja, vagy éppen ritka a frufruja. Ebben az esetben a hangsúlyt inkább a fejtetőre és a frufrura helyezik, és ott dúsítjuk meg a hajat a hozzáértő kezek. Ezáltal a frizurakészítés is sokkal könnyebb, és az átváltozás igen jelentős.

Gyakori megoldásként választják sokan a parókát, amely kizárólag bőrbarát alapanyagra (necc, sapka) készül, kézi duplacsomózásos technikával. Ezt megrendelésre, egyedi fejméretre készítik, előre megválasztott választékkal, frufruval, körforgóval tetszés szerint. Lehetőség van a szín és a hajminőség kiválasztására is.
Rögzítése hátul gumival, felül fésűvel, igény esetén csitt-csattal történik.( Kopaszság esetén, csak a hátsó gumi fogja, ezért a méretnek nagyon pontosnak kell lenni.)

Sok nőnek visszaadják az önbizalmát ezek a hajpótló megoldások, hiszen gyakran előfordul, hogy nőiességünk egyik szimbólumát, betegség miatt veszítik el.

De vannak, akik egyszerűen csak csábítóak szeretnének lenni, - dús koronájukkal.

Talán éppen egy kopasz férfi a célpont...?

 

Forrás: eletforma.hu

Szólj hozzá!

Címkék: stressz hajmosás egészséges életmód hajápolás életenergia hajviselet

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr95920945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása