HajBaj Teszt

Kevés az időd, de szeretnéd tudni mi baja a hajadnak, akkor
Töltsd ki a HajBaj Tesztet! Hullik a hajad?

Hajgyógyász kereső!

Hajgyógyászra van szükséged?

Hajgyógyászra van szükséged?

Hajproblémád van?

Bemutatom a HajBaj.hu weboldalt, mint hajproblémával foglalkozó oldalt! Itt megtalálsz minden információt, amire szükséged lehet.

Sőt, HAJGYÓGYÁSZ KERESŐ résszel is rendelkezik.

Segíteni szeretnél az embereknek, akkor csatlakozz partnerként!

Ezen a lapon még szó esik az Egészséges Táplálkozásról is. Szervezetünk elsavasodásáról, lerakódott méreganyagokról, és annak megszüntetésének a lehetőségekről.

Érdemes átnézned hozzám!

Felíratkozás

Személyre szóló tanácsadás

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Adataidat bizalmasan kezelem.

Mik is az egészség, egészséges életmód alapjai?

2009.01.19. 16:53 :: Szabóné Nemes Ágnes

Mik is az egészség, egészséges életmód alapjai?Az egészséges életmód 10 alappilléréből tekints meg 4-et. (kattints a kék szövegre, hogy megnyíljon az alappillér oldala):
Érzelmek Légzés Mozgás, Testedzés Kommunikáció ,
Az egészséges életmód egy komplex dolog. Nem lehet csak olyan könnyedén definiálni.

Különböző érzelmek, tettek, gondolatok keveréke, és ezek egyensúlya. Az egészséges életmód és egészséges életstílus különböző dolgoknak az olyan egyensúlya, ami lehetővé teszi, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és a maximumot hozzuk ki magunkból.

Ezt a sok tettet, gondolatot és elemet, ami az egészséges életmódot alkotja, le lehet bontani 10 alkotó elemre, úgynevezett 10 alappillérre.


egeszeges-eletmod-pillerjei Ezek az alappillérek olyanok, mint a hídnak a lábai. A híd mi vagyunk, az életünk és az alappillérek azok az elemek, amikből felépül az életmódunk
(milyen szép hasonlat!). Ezek a pillérek néha elég egyértelműnek tűnhetnek, ennek ellenére nagyon kevesen figyelnek oda rájuk, és fordítanak elég időt arra, hogy ápolják őket vagy egyáltalán, hogy jól kialakítsák őket. Ahogy a hídnál is, ha nincs jól kialakítva a láb, nincs rendesen megépítve, akkor a híd tönkre fog menni.

Ugyanígy van ez velünk is. Ha megfeledkezünk arról, hogy jól "megépítsük" ezeket az alappilléreket, akkor nem számíthatunk semmi jóra. Jönnek a stresszes helyzetek, a különböző betegségek, a rossz szomszédok, elhavaznak a munkák... Amit csak el tudunk képzelni.

Több oka van, amiért ezeket elhanyagoljuk, erre most nem térünk ki, de lesz még róla szó bőven.
Annak is okai vannak, hogy mért ezek azok az  alappillérek, amik meghatározzák az egészséges életmódot. Erre magad is rájössz majd, ha olvasod őket, ahogy egyre jobban elmélyülsz az ismeretükben, egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy mért ezek azok.

Bal oldalon, láthatsz egy menüt az egészséges életmód alappilléreink/építőelemeink a listájával. Kattints rájuk és a jobb oldalon egy extra menü fog megjeleni több infoval, cikkel, tippel az adott pillérrel kapcsolatban. (ingyenes regisztrációval még több tartalomhoz férhetsz hozzá!)

Forrás: e-stilusom.com

Szólj hozzá!

Címkék: stressz egészség egészséges életmód hajhullás életenergia hajprobléma

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbaj.blog.hu/api/trackback/id/tr47893802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása